Muschi de vita in sos de legume

de sandytza in Vita, 25 Iun 2009 | 7654 vizualizari

 

Revin cu o retete spaniola numita Redondo de ternera , de fapt asa se numeste carnea asta impachetata iar modul de a o prepara e tipic , cam toata lumea o prepara asa.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de vita cam de 1 kg rulat si legat cu ata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 3 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper
  • patrunjel tocat  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in sos de legume:

Preparare


Se taie ceapa si usturoiul nu foarte marunt si se pune la prajit in ulei.



Cand ceapa s-a facut cristalina se adauga morcovul si ardeul taiat bucatele.



Se adauga si muschiul de vita presarat cu sare si se lasa sa se prajeasca un pic pe exterior.Se adauga apa , vinul, sarea ,piperul si frunza de dafin si se lasa la fiert.Nu trebuie acoperit cu apa.Eu l-am fiert in cucta 15 minute de cand a inceput sa fluiere. In oala normala cred ca ar trebui fiert cam 30-40 minute.



Cand muschiul este fiert se scoate se inlatura ata cu care a fost legat si se taie felii subtiri.



Restul ingredientelor din oala se toaca cu blenderul pana se fac crema sau in cazul in care nu aveti se dau prin strecuratoare amestecand cu o lingura sa se zdrobeasca legumele ca si la fasole frecata.



Se pune sosul intr-o cratita destul de larga incat sa intre filetele de vita bine fara a se suprapune prea mult.Se dau in clocot 2-3 minute , se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjel tocat.


Se poate servi cu orice fel de garnitura. Eu am ales cartofii pireu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bucataras 1

16.09.2009, 05:25

Casa de piatra si din partea bucatarasilor!

sandytza 1

08.10.2009, 22:09

Raluca e o mancare intradevarce se poate face de sarbatori sau la mese festive ca e foarte delicioasa.

adry88 1

19.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de vin rosu