Rulada din muschi de vita

de sandytza in Vita, 28 Oct 2009 | 6122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua fierte
  • 150 gr jambon (prosciuto)
  • sare ,piper
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de vita:

Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.



Apoi un rand de jambon de porc .



Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.



Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.



Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa. Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .



Aici cand se scoate din cuptor.



Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .


Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.


Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

sandytza 1

29.10.2009, 01:05

Haha Jaime asculta ce zice Miha .

sandytza 1

29.10.2009, 01:05

haideti la masa

Ellena 1

28.10.2010, 17:36

vin,ca arata extraodinar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chili Con Carne