Rulada din muschi de vita

de sandytza in Vita, 28 Oct 2009 | 5844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua fierte
  • 150 gr jambon (prosciuto)
  • sare ,piper
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de vita:

Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.

Apoi un rand de jambon de porc .

Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.

Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.

Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa. Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .

Aici cand se scoate din cuptor.

Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.
Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

sandytza 1

29.10.2009, 01:05

Haha Jaime asculta ce zice Miha .

sandytza 1

29.10.2009, 01:05

haideti la masa

Ellena 1

28.10.2010, 17:36

vin,ca arata extraodinar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Trandafiri cu miere si scortisoara

de oanapl 5

Trandafiri cu...

ieri la 23:14

Tocanita de ciuperci

de oanapl 5

Tocanita de...

ieri la 23:10

Chiftele cu soia

de Rocsi 9

Chiftele cu soia

ieri la 20:32