Rulada din muschi de vita

de sandytza in Vita, 28 Oct 2009 | 10125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua fierte
  • 150 gr jambon (prosciuto)
  • sare ,piper
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de vita:

Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.

Apoi un rand de jambon de porc .

Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.

Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.

Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa. Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .

Aici cand se scoate din cuptor.

Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.
Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliata di manzo con salsa di panna