Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 4996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui facut filete
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper,
  • pesmet
  • 100 ml smantana
  • 100 ml pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii:

Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.

Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.

Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

adry88 1

19.05.2011, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!