Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 8352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui facut filete
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper,
  • pesmet
  • 100 ml smantana
  • 100 ml pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii:

Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.

Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.

Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"