Pui copt in punga, cu legume

de Sim0na in Pui, 6 Dec 2013 | 3476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte
  • ulei de masline
  • condiment friptura de pui cu miere si mustar de la Kotanyi
  • 1 punga pentru cuptor
  • cartofi noi
  • morcovi baby
  • ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui copt in punga, cu legume:



Puiul se alearga prin curte, se prinde, se cheama "cineva" sa-i taie gatul, se opareste cateva secunda in apa fierbinte, se jumule – cu grija sa nu ne oparim, se parleste la flacara, se transeaza. Ei, si aici fiecare face dupa cum se pricepe.. ca mie niciodata nu-mi iese la fel! Da`.. invat dom`le! Ca doar n`am avut gaini la et. 4! :P




Dar sa revenim.. Puiului frumos curatat si spalat in mai multe ape, i-am dat deoparte capul, gatul si ghearele, iar organele i le-am bagam in interior (ca sa nu fie gol! :P). L-am uns cu ulei de masline, l-am "pudrat" cu condimente, apoi l-am bagat in punga. Am intepat punga cu o scobitoare, din loc in loc, in zona in care am legat punga. Intr-o tava incapatoare (20x30) am pus putina apa, am asezat puiul cu punga cu tot, apoi am bagat tava la cuptor. Amlasat puiul vre-o ora jumatate, intorcandu-l cu grija. Pentru ca intepaturile au fost facute in partea de sus, la intoarcerea puiului, sosul lasat nu a iesit prin gaurele. Cat puiul a stat la cuptor am completat cu apa, doar cat sa fie pe fundul tavii.


Dupa vre-o ora jumatate, am rupt punga si am aruncat-o, iar in sosul ramas am pus legumele si puiul deasupra. Am mai lasat vre-o 30 minute, timp in care puiul s-a rumenit frumos pe ambele parti, iar legumele s-au gatit.


O bunatate!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui copt in punga, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sim0na 1

07.12.2013, 21:59

Multumesc tuturor!

Dana_Retetegg 1

07.12.2013, 22:20

Krystyan Trendy 1

18.12.2013, 18:53

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga