Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

de Gicuta in Pui, 17 Iun 2015 | 4846 vizualizari

 

O reteta rapida, foarte usor de preparat si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • o cutie rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • o legatura marar
  • o legatura de patrunjel
  • o punga pentru cuptor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole verde, la punga:

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.

Intr-un castron incapator punem carnea , legumele , verdeata si condimentele si le amestecam .

Le introducem in punga pentru cuptor

Inchidem punga si  facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.

Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

TIPS-URI

1

Fasolea verde se poate inlocui cu diverse legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole verde, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui familist cu legume la cuptor