Frigarui cu cartofi umpluti

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2010 | 2755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • -sare, piper
  • -1 ardei gras
  • -6 cartofi
  • -4 ciuperci
  • -12 felii cascaval
  • sos pesto
  • -12 frunze busuioc
  • -50 gr parmezan ras
  • -3 linguri ulei masline
  • -2 catei usturoi
  • -zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu cartofi umpluti:

Pieptul de pui se taie fileuiri, iar ardeiul gras se curata de seminte. Peste pieptul de pui se pun bucati de ardei se condimenteaza cu sare si piper se ruleaza apoi se taie felii groase de 2 degete. Se pun pe betele de frigarui. Se fac la gratar sau la tigaie.(dupa preferinta)



Varinata 1(rapida 15 min.)Cartofii se curata de coaja se spala se taie pe din doua se scoate miezul. Ciupercile se taie marunt ardeiul ramas la fel. Intr-o tigaie se pun cartofii apa (un pic de ulei )pana la jumate delikat si se lasa sa fiarba cu capac pana sunt aproape gata. Cand sunt aproape gata se umplu cu ciuperci, ardei gras, se pune felia de casacval si se lasa inca 5 min.



Varianta 2(la cuptor, 40 min) Cartofii se curata de coaja se spala se taie pe din doua se scoate miezul. Se aseaza intr-un vas yena, se stropesc cu ulei se condimenteaza cu sare si piper se umplu cu ciuperci si ardei si s e dau la cuptor30 min acoperiti cu o folie de aluminiu. Dupa 30 min se scot se pun feliile de cascaval si se lasa pana se rumenesc ~10 min.


Sos pesto: se toaca marunt busuiocul, se piseaza usturoiul, Se pune la blender busuioc, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie si parmezan, se mixeaza pana cand devine o pasta. Se serveste peste frigarui si cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

25.10.2010, 23:38

ce bine arata

luminita20_2006 1

27.10.2010, 12:00

ms fetelor

babi5 1

18.12.2014, 08:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Degetele de pui