Aripioare la cuptor si cartofi stelute

de corina241 in Pui, 26 Noi 2010 | 3408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-9 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 cubulet de unt
  • crengute de cimbru
  • sare
  • piper
  • orice condimente doriti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor si cartofi stelute:

 Pregatim un vas care poate fi introdus in cuptor(yena,ceramic,etc.) si-l ungem cu unt.

Luam aripioarele ,le spalam si le asezam in vasul de ceramica.

Cartofii ii spalam,ii curatam de coaja si incercam sa le facem mici crestaruri adanci prin care sa formam o stea.Ii asezam usor printre bucatile de carne,impreuna cu morcovii taiati pe rondele in diagonala.

Condimentam dupa cum dorim,punem crengutele de cimbru si boabele de piper,adaugam o cana de apa,apoi introducem vasul la cuptor(incins la 180°)pentru 40 minute sau pana cand carnea s-a rumenit si cartofii sunt bine facuti.

Servim cu salata,muraturi,etc.;eu am ales vinetele si ardeii copti in saramura de usturoi;)

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor si cartofi stelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare la cuptor si cartofi stelute-0
Aripioare la cuptor si cartofi stelute-1
Aripioare la cuptor si cartofi stelute-2
Aripioare la cuptor si cartofi stelute-3
Aripioare la cuptor si cartofi stelute-4

COMENTARII (18)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

26.11.2010, 16:51

foarte bun

Rocsi

Rocsi 1

26.11.2010, 17:05

ce stelute minunate...le-as manca pe toate

nadina73

nadina73 1

27.11.2010, 01:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!