Carne cu ceapa

de amyna_03 in Pui, 22 Oct 2013 | 2651 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si apreciata de iubitul meu

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de ceapa
  • 6 copanele
  • bulion
  • patrunjel
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ceapa:

Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust

TIPS-URI

1

in loc de bulion folosesc suc de rosii de casa

2

se poate folosi orice tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Anett 1

23.10.2013, 07:56

wooow, suuuper!

MotanLaOale 1

23.10.2013, 08:33

Giana 1

23.10.2013, 13:14

si noua ne place foarte mult tocanita de ceapa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa