Pulpe de pui umplute

de cristeena20 in Pui, 20 Oct 2012 | 4282 vizualizari

 

Pulpele pot fi umplute dupa preferinte. Eu am ales un carnat special din Portugalia (farinhera)- e vorba de un carnat facut doar din faina cu grasime de porc ).

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 farinhera (sau alt fel de carnat)
  • sare, piper, praf de usturoi, ulei d emasline
  • cartofi , patrunjel, unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Alegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece.


Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu am folosit Farinhera - e un carnat special facut doar din faina cu grasime de porc. Daca nu aveti e bun orice fel de carnat, dar facut pasta. Ungem pulpele de pui cu pasta obtinuta din carnat si rulam, astfel incat sa imitam pulpa intreaga.


Intr-o tigaie stropita cu ulei de masline prajim pulpele pe toate partile, astfel incat sa prinda o culoare, apoi le asezam intr-un vas termorezistent si le dam la cuptor sa se prajeasca (se fac ca niste pulpe la cuptor).


Cand sunt gata se servesc cu garnitura la alegere. Eu am facut cartofi natur scaldati in unt si frunze de patrunjel proaspete.


Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

20.10.2012, 21:06

bun

adry88 1

20.10.2012, 21:54

apetiant

Denissa 1

21.10.2012, 06:23

Super bune

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

ieri la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

ieri la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

ieri la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

ieri la 20:50

Prăjitură cu zmeura și ciocolată

ieri la 19:08

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

ieri la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

ieri la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

ieri la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

ieri la 20:50

Prăjitură cu zmeura și ciocolată

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână