Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

de sandytza in Ficat, 9 Iun 2009 | 13142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr ficatei de pui
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri smantana
  • faina
  • sare , piper, boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si smantana si se adauga peste ficatei in cratita . Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in sos rosu cu stafide