Cum sa pregatesti cele mai bune aperitive pentru Revelion - 17 retete

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Dec 2016, 11:48

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

Am trecut cu bine peste mesele de Craciun in familie, dar urmeaza Revelionul.

Insa, in aceasta perioada, cu siguranta sunteti satui de preparatele traditionale: sarmale, carnati, toba, salata de boeuf etc.

Asa ca, pentru masa de Revelion puteti incerca un bufet suedez cu mai multe aperitive mai usurele, dar foarte gustoase.

Si, pentru ca trecem in 2017, v-am pregatit 17 retete de astfel de aperitive. Incepem cu doua idei de platouri cu gustari:   

1. Platou cu gustari

 

2. Platou cu ciupercute in malai

 

3. Sandvisuri rapide la Panini Maker Breville 

 

4. Fursecuri cu cartofi si cascaval

 

5. Tarta cu ricotta si rosii cherry

 

6. Chec aperitiv cu ton

 

7. Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

 

8. Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

 

9. 5 tipuri de sandvisuri festive

 

10. Timbale din fasole si spuma de sunca

 

11. Melcisori din foietaj cu bacon si cascaval

 

12. Pasta de ton

 

13. Oua umplute

 

14. Tarta cu somon fume si branza feta

 

15. Oua umplute cu ton si branza de burduf

 

16. Onigiri cu avocado

 

17. Briose aperitiv cu quinoa si somon afumat

 

Comentarii (3)

27.12.2016, 12:45

Sunt minunate toate!

27.12.2016, 12:51

27.12.2016, 15:55

Super aperitive!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!