Jurnal de dieta 2012 - episodul 2

Postat de Bucataras in Dieta pe 22 Feb 2012, 08:24

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Jurnal de dieta 2012 - episodul 2

Stiti care e cel mai nashpa lucru cind incepi dieta? Ca ai impresia ca faci un efort suprem in primele zile, cind te abtii de la multe, iar corpul tau te chinuie, cerindu-ti intr-una tot felul de "bunatati". Si lupti, si rezisti, iar cind te urci pe cintar dupa 3-4 zile si te astepti ca acesta sa-ti spuna o vorba buna ... pauza! Azi, al meu mi-a dat de veste: 93,4.

Pai, bine, ma, nene. Luni 91,6, marti 92,8, iar miercuri 93,4? Este cinstit asha?

Dar eu stiu dupa prima "ciocnire" :P cu Nutri ca e doar o chestie de timp pina voi intra in normalitate. Cind corpul nu mai primeste cit cere, se sperie si isi formeaza depozite. Este ca-n viatza. Dupa ce se va obisnui cu noua sa ratie, atunci va incepe procesul de slabire.

Deci, nu ma panichez si mergem inainte.

Micul dejun: o felie de piine + 1/2 cutie de brinza de vaci degresata. Si, cred, ultima portie de detoxicolon + 2 cani de apa.

Acum, cind scriu aceste rinduri, la filtru ma asteapta o cafea buna, buna. Fara zahar! Vreti o cana?

Inchei aici primul episod al zilei. Ne auzim pe seara. Gustarea de la 11:00 = 2 mere, iar la prinz a venit din nou rindul pieptului de pui la gratar cu salata de varza!

Prinzul m-a prins in zona Baneasa, asa ca m-am oprit in mall, unde a aterizat in scurt timp si un prieten bun. Un piept de pui la gratar si o salata de varza 20 lei, asa, la impinge tava ... Cam mult, nu?

Dupa masa copioasa, completata cu o jumatate de apa plata :))), ne-am retras jumatate de ora la un ceai verde. Ii povestesc eu despre ambitiile mele de a slabi  bla, bla. El zice: "de un an nu mai maninc carne. Doar peste si fructe de mare". "Fara creier", zic eu. "Da, creierul elimina toxine si la animale si carnea lor poate fi afectata", explica. Posibil sa aiba dreptate ... Dupa care aminteste ca a tinut o cura de 10 zile doar cu orez. "Cum, ma? Doar orez si nimic altceva?", ma mir eu. "Da", raspunde el categoric! primele 3 zile esti lesinat, dar apoi ai o energie de zici ca esti bagat in priza!" ... 'Si mai e un avantaj: este cea mai buna cura de detoxifiere. Hai ca nu vorbesc prostii" ... Mi-a spus apoi de experiente ale unor cunoscuti care mincind doar orez sau griu sau hrisca au scapat de boli grele de tot.

In fine, ne-am despartit, dar discutia m-a marcat un pic. Peste citeva ore trebuia sa merg sa-mi iau analizele de la MedLife. Mi-am declarat ca ar fi bine sa intru pe o cura de orez. Decit detoxicolonul, parca mai bine orezul, nu? ... Se numeste dieta nr 7 dr Oshawa din ce vad pe net!

Si iata-ma ajuns acasa, dupa vizita la MedLife. Analize de aviator! Foarte bune de la a la z, cu exceptia colesterolului (256 la un maxim de 200), iar factorul de risc inca fff mic: 32 (cu cit e mai mare de 40 cu atit mai bine).

Cina a constat in salata de vinete delicioasa, 2 rosii cherry si citiva bulgarasi de mozzarella. Voi mai completa cu apa, dar fara detoxicolon. 10 zile, orezul va fi detoxifiantul meu. Miine prima serie! Va tin la curent!

Sa aveti o seara buna!

Comentarii (39)

22.02.2012, 22:00

asa asaaaaaaaa ca ne plac interviurile cu baieti

Ina

Ina
22.02.2012, 22:02

))) Faza cand comentai tu interviul meu a fost tare! Cat a ras si Costel citindu-l... ))))

Ina

Ina
22.02.2012, 22:03

Ce demult a fost... aveam doar 2 luni de bucataras.ro

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola