Aperitiv rapid

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2012 | 3310 vizualizari

 

Cand nu aveti timp sau aveti invitati care au alergii diferite si nu stiti ce sa preparati,propun o reteta simpla si rapida care intr-adevar are efect si e si buna,am ales painea fara drojdie Azzimo pt cei care au intoleranta la drojdie,am ales sa nu pun branza de nici un fel pentru alergia la lapte,deci e un mix bun si puteti manca fara griji sau probleme de sanatate.

 

INGREDIENTE

  • -cateva felii de paine fara drojdie.  
  •  -doua felii de somon afumat.   
  • -o felie de peste sabie afumat daca aveti.  
  •  -ulei de masline.   
  • -zeama de lamaie stoarsa.   
  • -ardei gras taiat rondele.
  •  -rosii mici tip cirese.  
  • -sare.   
  • -condiment de care aveti,eu am pus origano.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid:

Pregatim feliile de paine fara drojdie in patratele pe o farfurie,punem in straturi pestele taiat in patratele si stropim cu lamaie si ulei,punem felioara de ardei si rosia ,punem un pic de ulei,sare ,si condiment.

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti alergii sau intolerante,puteti folosi paine de care vreti,si branza Philadelphia sau Brie.

COMENTARII (9)

VERONICA2607 1

11.02.2012, 13:19

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:47

Prezentarea face totul

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21