Calzone

de Andreea Caroline in Pizza, 4 Oct 2015 | 749 vizualizari

 

Pentru pachetelul vesel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pizza
  • 8 linguri suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • branza tip scamorza
  • crenvusti
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calzone:

Aluatul de pizza il scoatem din ambalaj, il intindem si il taiem in 6 parti egale . 

Branza o taiem felii subtiri iar crenvustii in rondele subtiri. 

Sucul de rosii il amestecam cu putin ulei de masline, sare, piper si busuioc proaspat tocat. Il fierbem 2-3 minute la foc mic si lasam sa se raceasca. 

Pe fiecare patrat de aluat de pizza punem sos de rosii, scamorza si crenvusti . 

Inchidem patratul de pasta si presam bine marginele sa nu se deschida in  timpul coacerii . Intepam suprafata cu o scobitoare. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt, asezam cele 6 bucati calzone si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce se rumenesc usor la suprafata. 

Se servesc atit calzi cat si reci. 

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Calzone 404463
retete culinare - Calzone 404464
retete culinare - Calzone 404465
retete culinare - Calzone 404466
retete culinare - Calzone 404467
retete culinare - Calzone 404468
retete culinare - Calzone 404470
retete culinare - Calzone 404471

COMENTARII (25)

Andreea Caroline 1

05.10.2015, 15:25

mihaelar63 1

07.10.2015, 16:35

Andreea dar carnita nu pui deloc ? Acesta sa fie secretul siluetei tale ?

Andreea Caroline 1

10.10.2015, 11:55

) .... care silueta tu Miha ) .... ca de cand ma tot chinui sa slabesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D