Dulce de iute

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2011 | 2339 vizualizari

 

Am gustat din preparatele lui Radu, lansate recent pe piata. Sint foarte buneeee

 

INGREDIENTE

  • un bulgare de mozzarella
  • putina salata
  • citeva felii de prosciutto
  • grisine
  • Dulce-de-iute verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulce de iute:

Cum miercuri am intrat in posesia citorva borcanele de Dulce de iute, produsul prietenului nostru Radu Popovici, cind am ajuns acasa am pregatit repede pentru Irina o gustarica foarte simpatica.

Am rupt un bulgare de mozzarella, l-am asezat pe o farfurie, am pus peste bucatile de brinza cu lingurita Dulce de iute.

Am asezat frumos feliile de prosciutto, am pus alaturi citeva frunze de salata stropite cu putin otet balsamic si sare.

Am adaugat grisinele si un pahar de vin alb rece.

Immmmm, simplu si delicios

 

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:35

Dulce de iute = produs de incredere
Restul ce sa spun ... elegant, romantic

BuburuzaBubu 1

08.04.2012, 22:31

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21