Omleta cu Dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 10533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de ceapa
  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 2 linguri de branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Dovlecei:

Punem la incins o tigaie cu ulei de masline.

Curatam ceapa si o tocam marunt.O punem la calit in tigaie.

Spalam dovleceii,ii taiem si le punem in tigaie dupa ce s-a calit ceapa.Lasam sa se rumeneasca putin.

Batem cele 3 oua cu putina sare,piper si cele doua linguri de branza de vaci si o turnam peste dovlecei.Lasam la foc mic 5 min,sa se coaca bine si apoi o intoarcem.Mai lasam 5 minute si o scoatem pe o farfurie.

Serviti calda.Pofta buna!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecel si telemea de oaie