Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ieri am facut niste biscuiti deliciosi pe care ii papa si Andu, in mod normal pentru el i-am facut, doar ca eu am atacat tava inca de cand am scos-o din cuptor :D :))
Ma bucur tare mult ca am gasit aceasta reteta si cel mai important ca ii papa printisorul meu.
Reteta am gasit-o la Maya, multumesc draga mea!!!!
Intr-un bol punem faina, oul, nucile macinate ( pe care le-am copt inainte), zaharul, untul pe care l-am tinut la temperatura camerei, cacaoa, laptele si esenta de rom, amestecam toate ingredientele pana la omogenizare, formadu-se un aluat moale, nelipicios.
Dupa ce am facut aluatul, formam o bila pe care o vom lasa sa stea 10 minute sa se odihneasca. Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara, pe masa pudrata cu zahar pudra. Ungem apoi cu nutella si rulam cu grija. Invelim rola cu folie si dam la rece 30 de minute pentru a se intarii un pic.
Cand scatem de la rece, taiem felii de grosimea unui deget si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Ne ajutam de degete pentru a le forma rotunde, deoarece cand le taiem se vor face ovale.
Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 15 - 20 minute la foc miediu ( timpul de coacere poate fi diferit in fuctie de cuptorul fiecaruia, oricum sunt gata cand incep sa miroasa atat de frumos, incat o sa se stranga vecinii la usa :)))))
Se pot servi ca atare, dimineata cu un pahar de lapte sau la cafea.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult