Supă cu perişoare de pui – Multicooker

de madi_marin in Supe, 18 Mai 2014 | 1999 vizualizari

 

Am pus din nou la treabă aparatul Philips Multicooker. Mâncărurile ies foarte gustoase. Prima reţetă dint-o nouă serie este supa cu perişoare de pui, preferată de copii. Şi nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 păstârnac
  • 1 fir gros de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cu perişoare de pui – Multicooker:

Se dezosează pieptul de pui. Osul se păstrează, iar cărniţa se toacă, se amestecă cu sare, piper şi verdeaţă şi se foloseşte la perişoare.

În cuva aparatului se pune un pic de ulei, apoi se selectează programul FRY.. Se adaugă osul pieptului,ceapa tocată  şi morcovii daţi pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se călesc pentru câteva minute împreună, apoi se adaugă apă şi se selectează programul BOIL.

Când apa începe să fiarbă, se formează perişoare mici din carnea preparată şi se fierb împreună cu legumele (cartoful şi păstârnacul se pun întregi şi se scot la sfârşit).

Când perişoarele au fiert, se adaugă pastele, sare şi piper după gust.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supă cu perişoare de pui – Multicooker 320324
retete culinare - Supă cu perişoare de pui – Multicooker 320325
retete culinare - Supă cu perişoare de pui – Multicooker 320326

COMENTARII (19)

Ina 1

27.03.2015, 20:45

Ce faci, Bya, cauti oua? ))

merisor 1

27.03.2015, 21:01

Ina ))))

iri_iri 1

27.03.2015, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29