Tocana de cartofi noi cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 21 Iun 2020 | 8338 vizualizari

 

Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D

 

INGREDIENTE

  • 650 g piept de porc afumat
  • 1,5 kg cartofi noi
  • ceapa rosie cca 300 g
  • 1 morcov cca 100 g
  • 300 g amestec de rosii cu ardei
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi cu afumatura:

Mai intai pregatim ingredientele sa le avem la indemana.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori, curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica.

Taiem pieptul de porc in bucatele mai mici.

Intr-o cratita spatioasa punem ulei la incins, adaugam pieptul de porc si il calim cca 10 min, apoi il scoatem si adaugam ceapa si morcovul. Adaugam o cescuta de apa si putina sare si lasam sa se caleasca pentru cca 15 min, pana se inmoaie, apoi punem cartofii in cratita, adaugam apa cat sa-i acoperim, punem si afumatura si bagam cratita la cuptor, la foc mic pana ce cartofii sunt patrunsi.

Cand cartofii sunt patrunsi, scoatem cratita din cuptor, adaugam amestecul de rosii si ardei, potrivim de sare si piper, dam din nou cratita la cuptor pentru inca 10 min, cat sa se imbine aromele, avand in vedere ca amestecul de rosii si ardei este deja fiert. Se scoate cratita din cuptor si se adauga mararul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Merisor 1

23.06.2020, 20:27

Din asta nu refuz nici bătută!

Bya Ralu 1

24.06.2020, 18:17

bun bun

Lau 1

19.05.2023, 09:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de porc cu smantana