ANCA

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 29.12.2008

RETETE112
PRIETENI42
Retete / Peste

Tocanita cu stiuca si usturoi

In Peste la 31 Oct 2012

Se curata stiuca si se taie rondele. Cartofii cuburi se pun intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline, se pune peste ei apa, la nivelul lor. Punem si boia dulce, maghiran, sare si piper dupa gust, apoi se introduc la cuptor pana sunt pe jumatate facuti, apoi pestele se adauga...

Stiuca si legume in vin alb

In Peste la 8 Apr 2012

Uleiul de masline se amestca bine cu sare, piper, usturoi pisat si maghiran, pana devine cremos, apoi fiecare bucata de peste se unge cu acest amestec. Se pun in punga speciala pentru copt, se adauga putin vin alb sec, apoi se agita punga pentru a se amesteca toate aromele.  Intr-o alta...

Pasta de peste

In Peste la 31 Iul 2011

Pestele fiert (ramas de la ' Borsul Pescarului ') se curata de oase pe cat posibil, se mixeaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta tartinabila. Se amesteca bine cu ceapa si usturoiul, tocate foarte marunt. Se servesc tartine, cu paine prajita si pasta de...

Ton sicilian

In Ton la 6 Iul 2011

Intr-o tigaie mare, se pun la inabusit ceapa si usturoiul in ulei de masline, la foc mediu, pana se inmoaie ceapa. Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, vinul si ardeiul iute tocat. Cand incepe sa fiarba se da focul mic si se lasa pe foc 7 minute. Se adauga busuiocul, cimbrul si...

Zargan in sos marinat

In Peste la 21 Oct 2010

Asezam pestele intr-un vas termorezistent, il stropim cu ulei de masline, il condimentam, apoi turnam peste peste sucul de rosii. Deasupra punem cateva felii de lamaie, fara coaja, pentru a nu da un gust amar sosului. Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre final, impreuna cu vinul alb....

Calcan la gratar cu cartofi copti

In Peste la 6 Iun 2010

Calcanul se curata si se spala, daca are saculeti de icre inauntru, nu se scot (sunt absolut delicioase coapte asa, in peste) Intai, am pus pe gratar cartofii noi, spalati bine si inveliti in folie de aluminiu. S-au facut cam in 30 min, nefiind foarte mari. Calcanul se unge bine pe toate...

Chefal cu legume

In Peste la 15 Mai 2010

Chefalul l-am taiat bucati, l-am asezat intr-un vas de lut, l-am stropit cu ulei de masline, cimbru, sare piper si putin vin alb sec. In jurul lui am pus cartofii cubulete, mazarea, morcovul rondele subtiri si putin ardei gras, am turnat sucul de rosii peste ele, am acoperit vasul cu folie de...

Caras in solzi si sare

In Crap / Caras la 17 Oct 2009

Carasul se curata in interior, se spala si solzii se lasa la locul lor:), apoi se da un start gros de sare grunjoasa pe toata suprafata pestelui. Se pune pe gratarul incins in prealabil, se intoarce pe ambele parti si se coace cu rabdare:)pestele este copt cand solzii sunt aurii si se desprind...

Scrumbie cu amestec chinezesc

In Peste la 21 Mai 2009

Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor. Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, fiind un peste gras, greu, in felul asta se...

Pastrav cu sos de iaurt

In Pastrav la 18 Mai 2009

Pastravii curatati ii condimentam si ii punem la prajit,intregi, intr-o tigaie in care am topit un cub de unt, pret de cateva minute pe ambele parti. Iaurtul, impreuna cu ceapa verde maruntita, usturoiul, rozmarinul, un praf de sare si piper, se mixeaza cu mixelul vertical, ar fi mers de...

File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

In Pangasius la 8 Apr 2009

Se prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna, ungeti pestele cu sosul si lasati la frigider cca 2 ore pentru ca pestele sa prinda bine toate...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 07.12.2013

Quinoa cu fructe de mare

publicat la 23.02.2013

Baclava

publicat la 11.02.2013

Salata de somon cu iaurt

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]