Stiuca si legume in vin alb

de ANCA in Peste, 8 Apr 2012 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o stiuca taiata rondele
  • vin alb sec
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • maghiran
  • broccoli
  • cartofi
  • morcovi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca si legume in vin alb:

Uleiul de masline se amestca bine cu sare, piper, usturoi pisat si maghiran, pana devine cremos, apoi fiecare bucata de peste se unge cu acest amestec. Se pun in punga speciala pentru copt, se adauga putin vin alb sec, apoi se agita punga pentru a se amesteca toate aromele.


Intr-o alta punga, punem bucati de broccoli, cartofii si morcovii taiati taiat pe lung, dupa ce au fost stropite in prealabil cu putin ulei de masline, condimentate cu sare, piper si cimbru. Si aici adaugam 2-3 linguri de vin.


Fiecare punga o intepam cu o scobitoare din loc in loc, apoi le asezam pe o tava pe care o introducem in cuptorul incins la 180 g, aproximativ 20 minute.


Atentie: desfaceti cu atentie pungile, aburul incins va poate rani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca si legume in vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

08.04.2012, 21:21

Buuun de tot!

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:20

bun

Valclaudia 1

28.08.2013, 21:44

o bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor