Stiuca si legume in vin alb

de ANCA in Peste, 8 Apr 2012 | 5546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o stiuca taiata rondele
  • vin alb sec
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • maghiran
  • broccoli
  • cartofi
  • morcovi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca si legume in vin alb:

Uleiul de masline se amestca bine cu sare, piper, usturoi pisat si maghiran, pana devine cremos, apoi fiecare bucata de peste se unge cu acest amestec. Se pun in punga speciala pentru copt, se adauga putin vin alb sec, apoi se agita punga pentru a se amesteca toate aromele.


Intr-o alta punga, punem bucati de broccoli, cartofii si morcovii taiati taiat pe lung, dupa ce au fost stropite in prealabil cu putin ulei de masline, condimentate cu sare, piper si cimbru. Si aici adaugam 2-3 linguri de vin.


Fiecare punga o intepam cu o scobitoare din loc in loc, apoi le asezam pe o tava pe care o introducem in cuptorul incins la 180 g, aproximativ 20 minute.


Atentie: desfaceti cu atentie pungile, aburul incins va poate rani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca si legume in vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

08.04.2012, 21:21

Buuun de tot!

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:20

bun

Valclaudia 1

28.08.2013, 21:44

o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!