Gratin de conopida

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 9428 vizualizari

 

Daca va ganditi la ce sa faceti pentru cina , va propun acest fel de mancare usor de realizat, aromat si economic.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru 2 persoane de :
  • un manunchi mic de conopida,
  • un ou,
  • o lingura de smantana lejera,
  • 2 linguri de cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • optional
  • cateva rosii mici cerise si verdeata marunta pentru final.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

 spalam conopida si o desfacem in manunchiuri mici,  o asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ea un amestec facut din ou batut cu smantana si cascaval ras si condimentat bine cu sare si piper. Adaugam si cateva rosii si gata dintr-o joaca de copii am preparat cina    .

 Asezam vasul in cuptorul preincalzit, eu il pun intr-o tava cu apa ca se face mai repede. L-am lasat 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara, sa se rumeneasca usor.

  A fost delicios si lejer, puteti sa il faceti cu ce legume doriti. Eu l-am servit presarat cu patrunjel proaspat si alaturi de o salata mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

24.05.2010, 17:22

aceasta reteta trebuie sa o pastrez deoarece si noua ne place conopida gatita in orice modam lasat si furculitele drept rasplata

Sylvia 1

25.05.2010, 20:14

MENA SI MEDIOTO va multumesc mai pun ceva retete ca fac in multe feluri conopida

Brindusa 1

25.05.2010, 21:30

Sylvia si mie imi place conopida de mor. Foarte bun gratinul tau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti,la cuptor