File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

de ANCA in Pangasius, 8 Apr 2009 | 5326 vizualizari

 

O reteta delicioasa si dietetica de mare efect.

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius(sau alt peste oceanic) cca 500 g
  • creveti decorticati (sau proapeti, pe care ii fierbeti in apa cu sare cca 15 minute, apoi ii decorticati)
  • o ceasca de cafea de ulei masline extravirgin
  • 3 linguri mustar clasic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri zeama de lamaie(sau dupa gust)
  • vin alb sec
  • sare, piper, 1/2 lingurita(rasa) rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar:

Se prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna, ungeti pestele cu sosul si lasati la frigider cca 2 ore pentru ca pestele sa prinda bine toate aromele. Adaugati in sos si crevetii, stropiti totul cu vin alb sec, apoi la cuptor 15 - 20 min, la 180 grade.


Garnitura - cartofi natur (trasi in unt, cu patrunjel proaspat) sau cu mamaliguta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Miha 1

11.08.2009, 23:32

ANCA 1

26.09.2009, 20:58

Maryna, sa ne pove cum a iesit, de placut, sigur o sa iti placa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu mamaliguta.