File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

de ANCA in Pangasius, 8 Apr 2009 | 7725 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

30.12.2008, 18:00

Wow, super Ancuta! chiar reteta asta vroiam s-o pui! iamiii! n-am apucat s-o fac, dar e pe lista! Ma bucur ca te-ai descurcat! Eventual poti micsora putin pozele.

ANCA 1

30.12.2008, 21:11

thnks..

MazdaRX8 1

11.08.2009, 21:15

din pacate, reteta nu e "super". s-ar preta la o tehnica de preparare tip asiatica (doar avem creveti si un peste asiatic - vietnamez - in ingrediente).
si n-am mai vazut nicaieri (si nu cred ca o sa mai vad vreodata) garnitura de mamaliguta la creveti!!!!!!!! daca pestele era gatit simplu, n-ar fi fost nici o problema, dar asa....!!!
eu am "refacut" reteta in stil asiatic (sic!) si a iesit o nebunie!
incearca si tu sa o "exporti in asia"!
bafta!
PS: daca in 3 zile nu pui reteta "tip asiatica" pe site, o pun eu, cu toate ca nu-mi place sa scriu retetele mele pe siteuri!

MazdaRX8 1

11.08.2009, 21:16

sper ca nu te superi pe mine!

Bucataras 1

11.08.2009, 21:54

Anca, te rog eu sa n-o pui . Mazda, dac-o pui pina joi, vineri o fac si eu. Batem palma?

ANCA 1

11.08.2009, 22:56

Mazda, in primul rand, nu s-a vrut a fi o creatie culinara de pus in cartea de bucate asiatica, ci o improovizatie de moment, in stil propriu si originala, in maxima viteza! Putin imi pasa ce se 'preteaza' sau ca nu se 'asorteaza' mamaliga, nu o mai cauta in alte parti, sigur n-o gasesti in schimb, a fost o combinatie ff gustoasa, toti cei care au incercat-o au fost de acord..nu vad de ce nu se pot imbina cu succes gusturile si stilurile gastronomice din diverse tari! e doar chestie de gusturi si optiuni sunt sigura ca si reteta ta e interesanta, posteaz-o cu succes!

Miha 1

11.08.2009, 23:32

ANCA 1

26.09.2009, 20:58

Maryna, sa ne pove cum a iesit, de placut, sigur o sa iti placa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane