Pangrasius pane cu garnitura de orez

de Adinacarla in Pangasius, 20 Mai 2010 | 4794 vizualizari

 

Sursa mea de ispiratie:
http://www.bucataras.ro/retete/6747/pangasius-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri de faina ( nu am avut pesmet)
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt ( am folosit marar uscat nu am avut proaspat)
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangrasius pane cu garnitura de orez:

Se spala fileurile si se lasa la scurs.

Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.

Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de mai sus. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.


Vom servii pestele astfel facut alaturi de orez facut impreuna cu legume( morcov, mazare, fasole verde).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangrasius pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:30

a mancat si sotul meu...chiar i-au placut si mi-a spus daca mai fac vreodata fileu de peste pane sa fac doar in felul acesta...chiar si mofturoasa mea mai mare a papat...ce bine...

Bunica 1

21.05.2010, 14:04

E peste, e foarte bun ! E o combinatie interesanta sosul prin care se da psetele inainte de prajire Cred ca ar merge foarte bine si la cuptor, pentru cei care nu mananca prajit.

Adinacarla 1

21.05.2010, 14:51

buna idee bunica...cred ca data viitoare voi incerca si varianta ta cuptor...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii