Pangrasius pane cu garnitura de orez

de Adinacarla in Pangasius, 20 Mai 2010 | 6897 vizualizari

 

Sursa mea de ispiratie:
http://www.bucataras.ro/retete/6747/pangasius-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri de faina ( nu am avut pesmet)
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt ( am folosit marar uscat nu am avut proaspat)
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangrasius pane cu garnitura de orez:

Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de mai sus. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.

Vom servii pestele astfel facut alaturi de orez facut impreuna cu legume( morcov, mazare, fasole verde).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangrasius pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:30

a mancat si sotul meu...chiar i-au placut si mi-a spus daca mai fac vreodata fileu de peste pane sa fac doar in felul acesta...chiar si mofturoasa mea mai mare a papat...ce bine...

Bunica 1

21.05.2010, 14:04

E peste, e foarte bun ! E o combinatie interesanta sosul prin care se da psetele inainte de prajire Cred ca ar merge foarte bine si la cuptor, pentru cei care nu mananca prajit.

Adinacarla 1

21.05.2010, 14:51

buna idee bunica...cred ca data viitoare voi incerca si varianta ta cuptor...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pangasius cu surimi