Chiftelute de peste cu cartofi nature

de Pasiune pentru bucatarie in Pangasius, 18 Oct 2011 | 4879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 800 g peste
  • 1 felie paine
  • 1 cartof mediu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • Sare,piper
  • Patrunjel uscat/verde
  • Cartofi nature:
  • 600 g cartofi
  • 70 g unt
  • ½ legatura patrunjel
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste cu cartofi nature:

Chiftele


Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau in robotul de bucatarie si se marunteste. Ceapa si usturoiul se toaca marunt,cartoful se da pe razatoare,painea se inmoaie in apa,apoi se scurge si se faramiteaza. Carnea de peste se amesteca cu restul ingredientelor si se condimenteaza dupa gust.


Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, la foc mediu pentru a se patrunde bine.


Cartofi nature:


Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie putin( sa intre furculita) dar sa nu se faramiteze. Se scot intr-un blo si se amesteca cu sare,piper,patrunjel tocat si untul taiat cubulete.


Chiftelutele se servesc alaturi de cartofi nature sau alte garnituri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionela2682 1

19.10.2011, 12:32

Lau 1

20.10.2011, 21:00

ce super arata

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 08:40

bune chiftelutele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"