Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

de kamy in Pangasius, 1 Iun 2011 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • patrunjel,busuioc,cimbru uscate
  • sare,piper
  • malai,faina,praf de usturoi
  • sos tarhon
  • tarhon in otet
  • unt
  • lapte
  • smantana
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon:

Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.


Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.


Sos de tarhon:


Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.


Se serveste pestele cu sos si mamaliga.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ling.=lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

02.06.2011, 23:40

mamaie...multumesc

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:03

A papat Saby tot? Arata grozav Kamy

kamy 1

05.06.2011, 21:30

ruxy...sabina-i ca mine...papa file cu placere multumesc draga mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"