Pangasius cu piure de cartofi

de ella49 in Pangasius, 9 Apr 2013 | 1992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pangasius
  • 1 kg de cartofi
  • o lamaie
  • delikat
  • condiment peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu piure de cartofi:

Se spala bucatile de peste si se aseaza intr o tava cu folie de aluminiu unsa cu ulei.Se condimenteaza si se pun feliute de lamaie.


Se da la cuptor la foc mediu aproximativ 40 de minute


Se curata cartofii si se taie cuburi.Se pun la fiert cu putin delikat.Dupa ce s-au fiert se amesteca cu mixerul si se adauga apa in care au fiert cate putin.Se serveste piureul cu peste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Geanina87 1

09.04.2013, 21:54

Rocsi 1

09.04.2013, 22:09

Ce harnicuta esti

Sim0na 1

10.04.2013, 14:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume