File de peste in aluat

de ony in Pangasius, 6 Mar 2011 | 3177 vizualizari

 

tot s-a intors frigul ;am zis sa invelesc si fileul in ceva calduros :P

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file peste
  • 3 oua
  • faina
  • sare,piper
  • condimente pentru peste
  • 2-3 linguri de sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste in aluat:

se spala fileul si se feliaza; apoi se presara sare piper,condimentele si se adauga sosul de soia;


se amesteca si se lasa asa o jumatate de ora;


intre timp se incinge uleiul si se bat ouale impreuna cu faina,


se face un aluat mai grosut decat cel de clatite.


se dau fasiile de peste prin aluat si se pun la prajit in baie de ulei.


dupa ce se prajesc bine se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de grasime.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 11:29

pesteee bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:42

deyutzky 1

13.03.2011, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie