File de pangasius pane cu sos remoulade

de luminita20_2006 in Pangasius, 29 Sep 2009 | 9848 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si probabil multi ati si incercat-o acasa, daca nu, merita facuta!

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
pentru sos:
  • maioneza (2 oua crude+ 2 fierte+1 lingurita mustar+200 ml ulei+ zeama de la 1/2 lamaie)
  • 300 gr smantana
  • 6 castaveti acri sau in otet
  • piper
  • 2 oua
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 legatura marar(eu am folosit si un pic de patrujel)
Garnitura: cartofi nature  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane cu sos remoulade:

Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. Trecem prin faina fileul apoi prin compozitia de ou si lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana ce prinde o culoare aurie, se scot pe servetele de bucatarie sa absoarba uleiul.


Sosul: Castravetii se dau prin razatoarea mica, ouale se fierb si se toaca marunt; se amesteca maioneza cu smantana, ouale si catravetii adaugam zeama de la lamaie si mararul tocat marunt, condimentam si amestecam . Se lasa la rece 1 h.


Fileul de pangasius se poate servi cu garnitura de cartofi nature si sos remoulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane cu sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute marinate la CrockPot
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor cu fasole pastai