File de pangasius pane cu sos remoulade

de luminita20_2006 in Pangasius, 29 Sep 2009 | 8758 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si probabil multi ati si incercat-o acasa, daca nu, merita facuta!

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
pentru sos:
  • maioneza (2 oua crude+ 2 fierte+1 lingurita mustar+200 ml ulei+ zeama de la 1/2 lamaie)
  • 300 gr smantana
  • 6 castaveti acri sau in otet
  • piper
  • 2 oua
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 legatura marar(eu am folosit si un pic de patrujel)
Garnitura: cartofi nature  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane cu sos remoulade:

Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. Trecem prin faina fileul apoi prin compozitia de ou si lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana ce prinde o culoare aurie, se scot pe servetele de bucatarie sa absoarba uleiul.


Sosul: Castravetii se dau prin razatoarea mica, ouale se fierb si se toaca marunt; se amesteca maioneza cu smantana, ouale si catravetii adaugam zeama de la lamaie si mararul tocat marunt, condimentam si amestecam . Se lasa la rece 1 h.


Fileul de pangasius se poate servi cu garnitura de cartofi nature si sos remoulade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane cu sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii