File de pangasius pane cu sos remoulade

de luminita20_2006 in Pangasius, 29 Sep 2009 | 10508 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si probabil multi ati si incercat-o acasa, daca nu, merita facuta!

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
pentru sos:
  • maioneza (2 oua crude+ 2 fierte+1 lingurita mustar+200 ml ulei+ zeama de la 1/2 lamaie)
  • 300 gr smantana
  • 6 castaveti acri sau in otet
  • piper
  • 2 oua
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 legatura marar(eu am folosit si un pic de patrujel)
Garnitura: cartofi nature  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane cu sos remoulade:

Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri  cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. Trecem prin faina fileul apoi prin compozitia de ou si lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana ce prinde o culoare aurie, se scot pe servetele de bucatarie sa absoarba uleiul.

Sosul: Castravetii se dau prin razatoarea mica, ouale se fierb si se toaca marunt; se amesteca maioneza cu smantana, ouale si catravetii adaugam zeama de la lamaie si mararul tocat marunt, condimentam si amestecam . Se lasa la rece 1 h.

Fileul de pangasius se poate servi cu garnitura de cartofi nature si sos remoulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane cu sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi natur