Pangasius in sos picant

de marcela1979 in Pangasius, 21 Noi 2010 | 5330 vizualizari

 

Azi fiind dezlegare la peste mi am adus aminte de o reteta pe care o facea mama mea .

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • condimente pentru peste
  • ulei
  • pt sos:100 ml apa
  • vegeta
  • piper
  • tarhon
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
  • sos de rosii,pasta de rosii sau bulion de casa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in sos picant:

Se iau fileurile de pangasius,se scurg de apa si se pun intr-o tava.Se condimenteaza cu condimente pentru peste, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor  pentru 10 minute.Intre timp se pregateste sosul astfel: se pune intr o craticioara 100 ml apa,se adauga ardeiul iute tocat,vegeta,cateii de usturoi pisati,piper,tarhon si foile de dafin si se lasa sa fiarba cateva minute.Se scoate tava cu pestele din cuptor si se toarna sosul aromat strecurat peste peste si se da iar la cuptor pentru 5 min.Dupa ce au trecut cele 5 minute se scoate iar tava si se mai adauga sosul de rosii si se da iar la cuptor inca 10 min .Intre timp se mai stropeste pestele cu sosul format.Cand e gata se serveste.

TIPS-URI

1

tarhonul e mai bun daca este verde .eu am avut numai uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR