File de peste cu legume asortate

de susu in Pangasius, 17 Oct 2013 | 7848 vizualizari

 

legumele sunt o minunatie, le mananci goale

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari file de peste
  • 2 oua
  • zeama de lamaie
  • faina
  • pesmet
  • apa minerala
  • 1 morcov
  • 1 vanata
  • 2-3 ardei grasi rosii si verzi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • usturoi
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri sos sarat de soia
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste cu legume asortate:

Fileurile de peste se usuca in prosoape, se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau la rece 1/2 ora. Ouale se bat bine, se amesteca cu cateva linguri de faina cernuta, sare si se subtiaza cu apa minerala sa iasa un aluat ca de clatite. Pestele se trece prin faina, aluat si pesmet. Se prajesc in ulei incalzit. Trebuie sa avem aceeasi cantitate din fiecare leguma si dupa ce le-am taiat le vom aseza in acelasi castron. Dovlecelul si vanata se taie cubulete de aceeasi dimensiune, ardeiul un pic mai mare pentru ca se gateste mai repede iar ceapa se taie in patru. Amestecam uleiul cu otetul, soia si cativa catei de usturoi pisati. Adaugam legumelor si cativa catei de usturoi cu tot cu manta, punem sosul peste, le amestecam si le dam la rece pentru o ora. Punem legumele pe o hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute dupa care amestecam in ele si le mai lasam vreo 30. Sunt foarte bune atat reci cat si calde

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu legume asortate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere