File de pangasius in crusta

de ela in Pangasius, 11 Apr 2010 | 4235 vizualizari

 

ceva mai usor dupa mancarurile grele de paste

 

INGREDIENTE

  • 1kg file pangasius,
  • condiment pentru peste(sau un amestec de coriandru,rozmarin),
  • sare,
  • ulei de masline,
  • zeama de la jumatate lamaie,
  • pesmet,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta:

Se dezgheata fileul si se sterge bine.


Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul batut si se prajeste in ulei de masline cate3-4minute pe fiecare parte pana prinde o crusta aurie.


Noi am servit cu garnitura de cartofi noi natur si salata de varza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ubulika 1

16.05.2010, 12:21

pangasius..preferatu meu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:24

aici lipsea o furculita, am completat setul!

ela 1

01.06.2010, 15:27

nu merge pusa furculita,degeaba te chinui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana