File de pangasius in crusta

de ela in Pangasius, 11 Apr 2010 | 3936 vizualizari

 

ceva mai usor dupa mancarurile grele de paste

 

INGREDIENTE

  • 1kg file pangasius,
  • condiment pentru peste(sau un amestec de coriandru,rozmarin),
  • sare,
  • ulei de masline,
  • zeama de la jumatate lamaie,
  • pesmet,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta:

Se dezgheata fileul si se sterge bine.


Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul batut si se prajeste in ulei de masline cate3-4minute pe fiecare parte pana prinde o crusta aurie.


Noi am servit cu garnitura de cartofi noi natur si salata de varza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ubulika 1

16.05.2010, 12:21

pangasius..preferatu meu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:24

aici lipsea o furculita, am completat setul!

ela 1

01.06.2010, 15:27

nu merge pusa furculita,degeaba te chinui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana