File de pangasius cu ciuperci

de luminita20_2006 in Pangasius, 16 Sep 2009 | 10767 vizualizari

 

e o reteta care am facut-o pe moment e simpla am pus ce am gasit prin frigider...sunt sigura ca poate fi imbunatatita.....astept idei;)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file pangasius
  • 500 gr ciuperci
  • 300 gr smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • curry
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu ciuperci:

Ciupercile se pun in apa 30 de min, apoi se curata si se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pun ciupercile , se acopera cu un capac. Cand au lasat apa se pune ceapa si la fel se lasa sa fiarba cu capac pana scad, condimentam.Dupa aceea punem 1 lingurita de faina si smantana si lasam sa dea un clocot, apoi oprim.

Separat pregatim fileul care l-am condimentat +curyy si l-am lasat 10-20 min sa se "odihneasca". dupa aceea am incins gratarul si il lasam atat cat sa se rumeneasca un pic. Intr-o tava yena punem fileul de pangasius stropim cu zeama de lamaie si turnam sosul cu ciuperci ; dam la cuptor ~15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

luminita20_2006 1

16.09.2009, 22:19

sincer nu stiam....dar mie mi-a placut ce a iesitacum ce sa zic...m-am abatut de la regula

Bucataras 1

16.09.2009, 22:41

Ramo, un peste alb, se gaseste sub forma de file congelat la supermarketuri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR