Rulouri din pangasius cu somon afumat

de floricik90 in Pangasius, 29 Apr 2009 | 4867 vizualizari

 

Pt. ca maine sunt Floriile si se manca peste m-am gandit sa va dau aceasta reteta, care mie imi place f. mult. Rulourile de pangasius cu somon afumat nu numai ca sunt aspectuoase dar sunt si f.gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 2 rulouri avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 2 fileuri pangasius
  • 2-4 felii somon afumat (aprox. 100gr)
  • 1 lamaie medi
  • Putin ulei de masline
  • 6 felii de ardei gras (eu am avut rosu, verde, portocaliu)
  •  Piper macinat
  •  1-2 catei de usturoi
  • Cimbru
  • Rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pangasius cu somon afumat:

Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat).

Dupa 1 ora, poate si mai mult, am scos fileurile de pangasius din marinata, pe fiecare am pus cate 1-2 felii de somon afumat (depinde cat sunt de mari), la un capat (cel dinspre cap) am pus cate 3 felii de ardei gras (cate una din fiecare culoare), din loc in loc am pus si cate o crenguta de rozmarin si am rulat. Rulourile astfel formate le-am pus in castronelul meu minune de lut, am turnat peste ele sosul in care au stat la marinat si le-am varat la cuptor pt. 30-45 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel-2, cu salata sau alta garnitura.

Merg f. bine facute si pe gratar!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pangasius cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar