Rulouri din pangasius cu somon afumat

de floricik90 in Pangasius, 29 Apr 2009 | 6591 vizualizari

 

Pt. ca maine sunt Floriile si se manca peste m-am gandit sa va dau aceasta reteta, care mie imi place f. mult. Rulourile de pangasius cu somon afumat nu numai ca sunt aspectuoase dar sunt si f.gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 2 rulouri avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 2 fileuri pangasius
  • 2-4 felii somon afumat (aprox. 100gr)
  • 1 lamaie medi
  • Putin ulei de masline
  • 6 felii de ardei gras (eu am avut rosu, verde, portocaliu)
  •  Piper macinat
  •  1-2 catei de usturoi
  • Cimbru
  • Rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pangasius cu somon afumat:

Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat).

Dupa 1 ora, poate si mai mult, am scos fileurile de pangasius din marinata, pe fiecare am pus cate 1-2 felii de somon afumat (depinde cat sunt de mari), la un capat (cel dinspre cap) am pus cate 3 felii de ardei gras (cate una din fiecare culoare), din loc in loc am pus si cate o crenguta de rozmarin si am rulat. Rulourile astfel formate le-am pus in castronelul meu minune de lut, am turnat peste ele sosul in care au stat la marinat si le-am varat la cuptor pt. 30-45 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel-2, cu salata sau alta garnitura.

Merg f. bine facute si pe gratar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pangasius cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume