File de pangasius pe pat de legume

de Bucataras Medi in Pangasius, 8 Apr 2010 | 4359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste)
  • -300g dovlecei
  • -4 rosii
  • -200ml zeama de legume
  • -4 feliute lamaie
  • -2 catei de usturoi
  • -100 g cascaval ras
  • -150 g masline
  • -cateva picaturi sos de peste
  • -capere
  • -verdeata(patrunjel)
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pe pat de legume:

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.

Dovleceii si rosiile se taie rondele.

Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se toarna zeama de legume,se adauga usturoiul zdrobit,feliile de lamaie,maslinele, caperele si se rade cascavalul.

Se da la cuptor aproximativ 45 min.

Se asezoneaza cu verdeata.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ela 1

12.10.2010, 01:25

lipseau furculitele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor cu sos de unt si lamaie