File de pangasius pane in stilu' meu

de Anamaria7 in Pangasius, 25 Mar 2011 | 3342 vizualizari

 

Un pescar era cu barca pe lac prinzand pesti. El prinde un peste imens si spune:
Te voi duce la o cina copioasa! Pestele ii raspunde: "Multumesc, am mancat deja. Nu m-ai putea duce la un cinematograf?" ---- Nu e chiar stil chinezesc :P

 

INGREDIENTE

  • n bucati file de pangasius
  • cateva linguri de faina pentru imbracat
  • 2 oua mari
  • 50gr seminte de floarea soarelui (preferabil neprajite)
  • sare, piper alb macinat
  • 2 lg sos de soia
  • 2 lgt ulei (preferabil de susan)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane in stilu' meu:

Condimentam pestele cu sare si piper si il ungem bine cu amestecul de sos de soia si ulei. Il tinem la marinat cel putin o ora.


Pregatim farfurii separata pentru faina, oua si seminte de floarea soarelui, pentru imbracat. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper.


Incingem ulei intr-o tigaie, dam fileurile prin faina, apoi prin ou, iar la final imbracam cu seminte. Le prajim pe ambele parti, cca 5min.


 

TIPS-URI

1

Atentie la condimentat (atat fileurile cat si ouale batute) daca folosim seminte de floarea soarelui prajite si sarate;

2

Daca semintele sunt prajite, grija mare cat de tare e focul/cat de mult sta pestele la prajit, pentru ca se vor arde;

3

Eu voi servi cu orez in stil chinezesc, reteta o voi pune separat.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane in stilu' meu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

26.03.2011, 01:19

tare bancul....delicioasa papa

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:27

adry88 1

06.05.2011, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu mamaliguta.