File de peste cu spanac

de mimmi in Pangasius, 2 Iul 2011 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de peste( eu am avut pangasius)
  • 300 g spanac congelat
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie mare
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste cu spanac:

Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet.


Prajim pe ambele parti in putin ulei de masline.


Calim ceapata tocata marunt si 3 catei de usturoi taiati feliute,dupa care adaugam spanacul si 1/2 pahar apa si le lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.


Condimentam cu sare dupa gust.


Rosia decojita o taiem marunt,la fel si 2 catei de usturoi si ii calim intr-o lingura ulei de masline.


Condimentam cu busuioc.


Asezam o felie de peste,peste punem spanacul,a doua felie de peste si rosiile usturoiate.


Pofta Buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:04

Panacris 1

25.03.2013, 08:00

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:12

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08