File de peste cu spanac

de mimmi in Pangasius, 2 Iul 2011 | 3980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de peste( eu am avut pangasius)
  • 300 g spanac congelat
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie mare
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste cu spanac:

Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet.


Prajim pe ambele parti in putin ulei de masline.


Calim ceapata tocata marunt si 3 catei de usturoi taiati feliute,dupa care adaugam spanacul si 1/2 pahar apa si le lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.


Condimentam cu sare dupa gust.


Rosia decojita o taiem marunt,la fel si 2 catei de usturoi si ii calim intr-o lingura ulei de masline.


Condimentam cu busuioc.


Asezam o felie de peste,peste punem spanacul,a doua felie de peste si rosiile usturoiate.


Pofta Buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:04

Panacris 1

25.03.2013, 08:00

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:12

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie