Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet.
Prajim pe ambele parti in putin ulei de masline.
Calim ceapata tocata marunt si 3 catei de usturoi taiati feliute,dupa care adaugam spanacul si 1/2 pahar apa si le lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.
Condimentam cu sare dupa gust.
Rosia decojita o taiem marunt,la fel si 2 catei de usturoi si ii calim intr-o lingura ulei de masline.
Condimentam cu busuioc.
Asezam o felie de peste,peste punem spanacul,a doua felie de peste si rosiile usturoiate.
Pofta Buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult