File de pangasius pane

de corina241 in Pangasius, 27 Noi 2010 | 9726 vizualizari

 

Astazi este dezlegare la peste ,iar pentru cine tine post este o reteta usor de facut si care poate fi combinata cu orice sosuri si garnituri doriti.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file pangasius
  • 2 oua
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare piper
  • felii de lamaie

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane:

Bucatile de peste se spala si le lasam la scurs picurand zeama de la 2 felii de lamaie.


Scoatem pestele pe un tocator de lemn,il portionam in bucati potrivite,apoi le dam cu sare si piper(foto 1).Punem o punga de plastic peste ele si le batem usor cu ciocanul de snitele.


Intr-un castron punem ouale batute bine cu un praf de sare,adaugam usturoiul zbrobit si incorporam lingura de faina.(foto 2)


Intr-o tigaie punem uleiul,luam bucatile de peste date prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit.(foto 3)


Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe un prosop de hartie (foto 4) pentru a se scurge de uleiul acumulat.


Servim cu salata si felii de lamaie!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

29.11.2010, 00:41

de post dar cu ouamerge pane si farasuper fain platou

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:01

farofias 1

17.02.2011, 17:42

...bine ma invit si eu dar vin si cu o (sau maimulte) bericici(scz romana a mea)

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu sos picant