File de pangasius pane

de ionela2682 in Pangasius, 12 Mar 2010 | 3392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 2-3 lg faina
  • 2-3 lg pesmet
  • 1 ou
  • sare piper, condimente pt peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane:

Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet.

Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie.



Sa aveti pofta!

 

COMENTARII (1)

Teo

Teo 1

15.03.2010, 22:30

doar privesc si mi se umple gura de apa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!