Sushi din file de pangasius

de Doinavar in Pangasius, 18 Feb 2013 | 3030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g file de pangasius (macrou, hering)
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 peperoni proaspat sau murat
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 1 felie de lamaie
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • cateva boabe de piper
  • 1 praf de cimbru uscat
  • 4 linguri ulei (de masline)
  • 4 linguri otet
  • 5-6 masline
  • 1/2 lingurita oregano
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare dupa gust (1 lingurita rasa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi din file de pangasius:

Taiati fileul de peste in fasiute subtiri de ~3 mm, apoi infasurati fiecare fasie in jurul unei masline sau a unei bucati de peperoni, combinat. Curatati si cepele, taiati-le in doua, apoi in fasii foarte subtiri. Presarati ceapa cu sare si frecati-o putin. Puneti intr-un bol ceapa, toate celelalte condimente, uleiul, otetul si zeama de lamaie si amestecati.


Afundati bine in marinada rulourile de pangasius pe care le-ati infasurat, avand grija sa nu se desfaca si dati bolul la frigider. Se poate servi dupa cel putin 2 ore. Pofta buna. A fost nemaipomenit de bun. Nu m-am asteptat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sushi din file de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

18.02.2013, 20:56

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:31

MotanLaOale 1

18.02.2013, 22:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume