Pangasius cu praz si lime

de susu in Pangasius, 3 Feb 2011 | 1798 vizualizari

 

O reteta incercata de pe tv paprika

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • 2 capiati rosii 
  • 2 capiati verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 bucati lime
  • ½ kg praz (atat partea alba cat si verde)
  • Boia dulce
  • curry
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu praz si lime:

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime



 

TIPS-URI

1

A nu se inlocui cu lamaile obisnuite

2

Legumele trebuiesc calite "al dente"

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu praz si lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

03.02.2011, 23:34

foarte bine arata..

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:14

super

kamy 1

04.02.2011, 18:08

am auzit multe de rau de acest peste dar tot ramane preferatul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu aripioare