Pangasius pane

de mihaelar63 in Pangasius, 6 Noi 2010 | 3823 vizualizari

 

Baiatul meu care nu mai este copil , face nazuri , vrea doar peste fara os . Ii place mult pangasiusul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file pangasius
  • 1 lamaie
  • 2 catei usturoi
  •  3 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita ghimbir ras
  • piper
  • sare de mare
  • 2 oua
  • faina alba
  • 3 linguri lapte
  • ulei
  • salata verde
  • ardei rosu
  • praz
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:


  1. fileul de pangasius se spala , se portioneaza si se condimenteaza cu sare , piper , usturoi tocat, ghhimbir ras .Se amesteca si cu putin ulei , 1 lingura zeama lamaie si iaurt.si se pune la frigider minim 30 minute .

  2. ouale se bat cu un praf de sare si 3 linguri cu lapte .Pestele se tavaleste in faina alba , se scufunda in oul batut si se prajeste in ulei fierbinte.

  3. am servit cald decorat cu salata verde,lamaie , praz si ardei rosu cu garnitura de cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.11.2010, 16:26

Doar fructe Nadina ,pentru ca suntem ,, prea bine crescuti ''

RuxyRux 1

23.11.2010, 16:33

Ce bine arata Mihaela...si sa iti fie baiatul sanatos sa te bucuri de el.

mihaelar63 1

23.11.2010, 20:37

multumesc Ruxy , azi -maine face 22 de ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor