Pangasius pane

de mihaelar63 in Pangasius, 6 Noi 2010 | 3870 vizualizari

 

Baiatul meu care nu mai este copil , face nazuri , vrea doar peste fara os . Ii place mult pangasiusul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file pangasius
  • 1 lamaie
  • 2 catei usturoi
  •  3 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita ghimbir ras
  • piper
  • sare de mare
  • 2 oua
  • faina alba
  • 3 linguri lapte
  • ulei
  • salata verde
  • ardei rosu
  • praz
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:


  1. fileul de pangasius se spala , se portioneaza si se condimenteaza cu sare , piper , usturoi tocat, ghhimbir ras .Se amesteca si cu putin ulei , 1 lingura zeama lamaie si iaurt.si se pune la frigider minim 30 minute .

  2. ouale se bat cu un praf de sare si 3 linguri cu lapte .Pestele se tavaleste in faina alba , se scufunda in oul batut si se prajeste in ulei fierbinte.

  3. am servit cald decorat cu salata verde,lamaie , praz si ardei rosu cu garnitura de cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.11.2010, 16:26

Doar fructe Nadina ,pentru ca suntem ,, prea bine crescuti ''

RuxyRux 1

23.11.2010, 16:33

Ce bine arata Mihaela...si sa iti fie baiatul sanatos sa te bucuri de el.

mihaelar63 1

23.11.2010, 20:37

multumesc Ruxy , azi -maine face 22 de ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pangasius cu somon afumat