Pangasius pane

de mihaelar63 in Pangasius, 6 Noi 2010 | 3699 vizualizari

 

Baiatul meu care nu mai este copil , face nazuri , vrea doar peste fara os . Ii place mult pangasiusul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file pangasius
  • 1 lamaie
  • 2 catei usturoi
  •  3 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita ghimbir ras
  • piper
  • sare de mare
  • 2 oua
  • faina alba
  • 3 linguri lapte
  • ulei
  • salata verde
  • ardei rosu
  • praz
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:


  1. fileul de pangasius se spala , se portioneaza si se condimenteaza cu sare , piper , usturoi tocat, ghhimbir ras .Se amesteca si cu putin ulei , 1 lingura zeama lamaie si iaurt.si se pune la frigider minim 30 minute .

  2. ouale se bat cu un praf de sare si 3 linguri cu lapte .Pestele se tavaleste in faina alba , se scufunda in oul batut si se prajeste in ulei fierbinte.

  3. am servit cald decorat cu salata verde,lamaie , praz si ardei rosu cu garnitura de cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.11.2010, 16:26

Doar fructe Nadina ,pentru ca suntem ,, prea bine crescuti ''

RuxyRux 1

23.11.2010, 16:33

Ce bine arata Mihaela...si sa iti fie baiatul sanatos sa te bucuri de el.

mihaelar63 1

23.11.2010, 20:37

multumesc Ruxy , azi -maine face 22 de ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor