Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor

de Rocsi in Pangasius, 25 Noi 2013 | 4685 vizualizari

 

Daca tot este dezlegare la peste v-am adus si eu un preparat din peste care sper sa va fie pe plac!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pangasius file
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 gr rosii in suc propriu
  • 5-6 linguri vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor:

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu un servet de bucatarie de surplusul de apa, apoi le condimentam cu putina vegeta si piper pe ambele parti. Ceapa o curatam si o taiem felii rounde, apoi o desfacem inele. Ardeiul verde si rosu il taiem fasii. Rosiile le tocam marunt si le amestecam cu vinul. Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu uleiul. Cateva inele de ceapa le punem in tava, asezam bucatile de peste, apoi amestecul se rosii cu vin il turnam uniform.


Venim cu bucatile de ardei verde, ardeiul rosu si restul de ceapa deasupra.


Presaram putina sare si piper peste legume si introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Dupa ce au trecut 35-40 de minute incercam pestele cu o furculita sa vedem daca este bine patruns. Daca este gata, il scoatem din cuptor si il acoperim tava cu hartie de copt deoarece el se va pastra fraged si nu va avea tendinta sa se usuce.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

26.11.2013, 12:13

Lau

geoline 1

06.01.2015, 09:11

buuuuuuuun

Rocsi 1

21.01.2015, 21:15

Geo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor