Pangrasius pane cu garnitura de orez

de Adinacarla in Pangasius, 20 Mai 2010 | 6917 vizualizari

COMENTARII (6)

nadina73 1

20.05.2010, 14:56

ce schimbare ?super bun pestele si ciupecile unde puneti retete ma gasiti si pe mine 5 furci

Adinacarla 1

20.05.2010, 18:42

multumesc Nadina... la ce schimbare te referi??

ela 1

20.05.2010, 18:46

si eu......

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:30

a mancat si sotul meu...chiar i-au placut si mi-a spus daca mai fac vreodata fileu de peste pane sa fac doar in felul acesta...chiar si mofturoasa mea mai mare a papat...ce bine...

Bunica 1

21.05.2010, 14:04

E peste, e foarte bun ! E o combinatie interesanta sosul prin care se da psetele inainte de prajire Cred ca ar merge foarte bine si la cuptor, pentru cei care nu mananca prajit.

Adinacarla 1

21.05.2010, 14:51

buna idee bunica...cred ca data viitoare voi incerca si varianta ta cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in aluat crocant cu bere