Pastrav cu sos de iaurt

de ANCA in Pastrav, 18 Mai 2009 | 6986 vizualizari

 

Am pastravii, timp putin, se cere masa ff rapid, asa ca improvizez:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • un cub de unt
  • condimente pentru peste
  • un iaurt mic
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper,cateva ace de rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de iaurt:

Pastravii curatati ii condimentam si ii punem la prajit,intregi, intr-o tigaie in care am topit un cub de unt, pret de cateva minute pe ambele parti.


Iaurtul, impreuna cu ceapa verde maruntita, usturoiul, rozmarinul, un praf de sare si piper, se mixeaza cu mixelul vertical, ar fi mers de minune si cateva fire de patrunjel, dar nu aveam...


Incropim repede si o mamaliguta pe care o asezam langa peste, stropim din abundenta cu sosul de iaurt si ne lingem pe degete la sfarsitul mesei!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANCA 1

23.05.2009, 13:11

multumesc, Adriana!..nici eu nu prea vad pestele, fara usturoi, sau macar anumite tipuri de peste,

madi_marin 1

29.01.2010, 19:02

cautam o reteta cu pastrav, ca parca as manca...si am dat de reteta asta. deja mi+e rau de pofta....

ANCA 1

29.01.2010, 22:16

pai, pofta buna, Madi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de iaurt cu rodie