Păstrăv prăjit

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • sare,piper,
  • 8 linguri făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv prăjit:

Păstrăvii se curăță, se spală bine apoi se zvântă cu un prosop de bucătărie.
Se condimentează cu sare și piper.
Se presară făină, câte o lingură pe fiecare parte, deci 2 linguri la fiecare pește.
Se scutură să cadă excesul de făină.
Se prăjesc în ulei încins.
Vă recomand să cumpărați păstrăvii mai mici, ca să vă încapă în tigaie. Dacă nu vă încap în tigaia preferată, fie se înlătură capul, fie folosiți o tavă.
Servim cu cartofi prăjiți (mă gândisem eu la cartofi natur, dar dacă e prăjeală, să fie până la capăt) și celebrul mujdei (fie cu dres cu smântână, fie cu maioneză).
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv prăjit" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor