anca_rm

6

Bucataras
Chef

oradea

Bucataras din 16.07.2013

RETETE586
PRIETENI303
Retete / Paste

Paste cu leurda umplute cu branza

In Paste la 15 Apr 2021

Leurda impreuna cu 100 ml apa le-am pus in blender si am facut o pasta de o culoare verde intens. Faina am cernut-o intr-un bol , in mijloc am pus oul, sarea si am turnat pasta de leurda obtinuta mai devreme.Am inceput sa framant aluatul de paste si am mai aduagt putina apa.In functie de...

Paste umplute cu urda si marar

In Paste la 2 Mai 2020

Faina o cernem intr-un vas. In mijlocul ei facem un locas si adaugam sarea, ouale batute putin cu furculita si apa (100 ml ). Amestecam cu mana ingredientele si mai adaugam apa incet pana cand obtinem un aluat elastic si compact. Se poate sa nu avem nevoie de toata apa, in functie de tipul...

Ravioli umpluti cu ricotta serviti cu mazare

In Paste la 24 Mar 2017

Ravioli: Intr-un bol mare, punem faina cernuta. Ouale le batem cu o furculita, impreuna cu putina sare. Punem ouale in mijlocul fainii, punem uleiul de masline si apa. Framantam un aluat ferm si nelipicios. Il lasam putin sa stea, pana cand pregatim umplutura. Umplutura: Ricotta...

Paste de orez cu legume

In Paste la 3 Mai 2016

Legumele le curatam de coaja si razuim pe razatoarea mica morcovul si zuchini.Apio si ceapa le tocam cu un cutit cat de mici doriti. Punem pe foc intr-o oala 1.5  litri de apa si o lingura de sare . Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba . Incingem un wok foarte bine si cu ajutorul...

Farfalle cu hribi si smantana

In Farfalle la 26 Oct 2015

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte. Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe adaugam sarea si pastele. Amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba conform instructiunilor de...

Fettuccine cu varza calita

In Paste la 26 Oct 2015

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 6 minute,sau cat este trecut pe pachet timpul de fierbere. Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul de...

Spaghete cu carne de scoici

In Spaghete la 22 Oct 2015

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 11 minute, asta pentru a obtine paste cu o textura placuta. Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul de...

Paste cu hribi

In Paste la 26 Mai 2015

Intr-o oala mai mare punem la fiert cam 3 litri de apa pentru paste . Cand fierbe adaugam pastele si fierbeti-le cum va plac . Pana fierbe apa pregatim hribi. Ii curatam de pamant si ii taiem felii nu foarte subtiri. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline , nu puneti mult. Cand...

Cannelloni cu ciuperci

In Cannelloni la 6 Mar 2014

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica . 400 gr ciuperci le tacam cu robotul sau cu masina de carne, restul le lasam (o sa le punem deasupra) Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite , sare , piper , rosiile decojite din conserva . Pe...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 12.05.2021

Drob de miel

publicat la 12.05.2021

Friptura de miel

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te-ai trezit fara chef si ti-ai zis ca azi nu faci nimic. Problema e ca n-o sa stii cand ai terminat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]