Farfalle cu hribi si smantana

de anca_rm in Farfalle, 26 Oct 2015 | 701 vizualizari

 

Am cules hribi de toamna si m-am gandit ca ar fi foarte buni cu paste , smantana si parmesan razuit mare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste (farfalle)
  • 500 gr hribi
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu hribi si smantana:

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte.


Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe adaugam sarea si pastele. Amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet.


Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incalzit. Calim ceapa taiata ,adaugam hribi si lasam sa se gateasca pana cand se evapora apa pe care ciupercutele o lasa. Adaugam usturoiul pisat, sarea, piper si smantana si lasam sa se mai gateasca cam 5 minute. Oprim focul , adaugam patrunjelul verde tocat grosier ,amestecam de cateva ori si e gata de servit.


Scurgem pastele si asezam pe farfurii .


Deasupra razuim parmezan .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu hribi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Rocsi 1

26.10.2015, 20:03

mirela0911 1

27.10.2015, 12:35

Ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfalle la tigaie