Fettuccine cu varza calita

de anca_rm in Paste, 26 Oct 2015 | 541 vizualizari

 

Imi plac tare mult pastele cu varza si cum am in casa un pitic care adora pastele si ar putea manca zilnic le-am facut rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettuccine
  • 1 varza de marime medie (500gr)
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu varza calita:

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 6 minute,sau cat este trecut pe pachet timpul de fierbere.


Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul de masline si ceapa taiata marunt .Lasam ceapa sa se inmoaie putin si adaugam varza taiata subtire si lasam sa se caleasca . pentru a grabi inmuierea verzei adaugam 100 ml apa.


Adaugam sare si piper, amestecam in varza de cateva ori si adaugam pastele fierte si scurse de apa.


Amestecam si servim calde .





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Andreea Caroline 1

26.10.2015, 22:23

mirela0911 1

27.10.2015, 12:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu busuioc si pastrama